BIL-IMPORT

Importera bil från USA

När en bil ska importeras från USA till Sverige är det viktigt att veta hur man ska gå till väga. Dokument som ska vara korrekta, bilen ska vara noggrant kontrollerad och allting ska vara i ett bra skick innan man importerar bilen. Därför är det viktigt att ha kunskap och erfarenhet av att importera bilar.
Vi har samlat på oss erfarenhet av import i 15 år. Låt oss sköta hela import processen åt dig för att du ska få din drömbil.
Vi importerar bilar från USA, Kalifornien, där vi har ett brett nätverk av andra verkstäder och företag från kända varumärken.Vi åker själv till Kalifornien några gånger om året för att kontrollera de bilar vi vill importera till Sverige. Har vi inte möjlighet till detta kontrolleras bilarna noggrant enligt vår höga standard av vårt betrodda nätverk i USA.

Om bilen är minst 30 år och original måste man få bilen besiktigad av Handelskammaren godkänd besiktningsman för att få 12%moms och slippa tullavgift i Sverige.
Om du finner din önskebil själv så måste man skriva fullmakt så att vi kan ta hand om köparens ansvar
för att allt ska gå smidigare mot myndigheter/kontrollverk. Kontainerfrakt från Kalifornien till Sverige tar ca 8 veckor.
Beställer du en bil genom oss så tar vi hand om hela denna process,vi levererar nyckelfärdigt till dig som kund!

Bilar till salu