Clearcoat Solutions Inc (CSI)

Clearcoat Solutions Inc (CSI) – Bilvax, Polering & Rengöring

Som enda leverantör i Sverige levererar vi CIS’s vattenbaserade bilvårdsprodukter.
Lättarbetade produkter för både proffs och amatör. Vi skickar inom hela Sverige!
Nedan finner du alla våra bilvårdsprodukter från CSI.
Vi har även olika tillbehör till produkterna i form av pads, torkdukar och poleringsmaskin.
*Produkterna är vattenbaserade, därav ska alla flaskor skakas noga innan användning*

Kontakta oss för beställning!

CSI-Ceram X Vax (62203)

Ceram-X är ett vax som både rengör tar bort repor men framförallt blir det aldrig någon fet yta. Största fördelen med Ceram X är att där inte blir några virvlar efter poleringen på ytan. Ceram X är ett proffsmedel som vi har sålt till bl.a lackerings industrin. Detta vax är en one-step-product, det går att vaxa förhand och med hjälp av en polermaskin. Är du ute efter ett riktigt bra skydd ska du använda Ceram Vax som första behandling. Därefter CSI-D1 Polish och som sista steg lägger man på CSI-Q7 Hårdvax. Efter denna behandlingen har du ett fullgott skydd och ett wow-resultat.

CSI-Cut N polish (62201)

Tar snabbt bort defekter i lacken samtidigt som det är en polish.
Mycket lättarbetat utan polermaskin. Det är bara att gnugga medlet med en svamp och polera bort med fiberduk.

CSI-D1 Polish (62209)

Csi-D1 Polish är en polish produkt som man kan använda om lacken är felfri, dvs inga repor eller övriga lackskador. Finns det repor sedan tidigare på bilen rekomenderar vi att köra Ceram-X först. Csi-D1 kan man lägga på förhand och med polermaskin är detta ett mycket lättarbetat medel med mycket bra slutresultat. Csi-D1 är också mycket bra till kromade delar.

CSI-Q7 Hårdvax (62204)

CSI-Q7 Hårdvax sprayar du på bilen och låter det torka i minst 1 tim (det ska bli en matt yta). Hårdvaxet är mycket lättarbetat och du kan till och med stå ute i solen och göra behandlingen. Då denna produkten kommer från soliga Kalifornien är den framtagen för att klara av att användas under varma och soliga dagar.
CSI-Q7 är också ett mycket bra skydd till krom. Vi använder detta till bl.a kromfälgar.

CSI-Q7 Detailer (62205)

CSI-Detailer är ett spray som både rengör och skapar en bra finish om man tex är på bilträff eller vill snabbt puttsa rent bilen utan att använda vatten. Tidsåtgång är ca 30 min för att rengöra hela bilen. Detta sprayet gör att du slipper få vatten avrinningar på lacken. CSI-Detailer innehåller en liten del av CSI-Q7 hårvax. CSI-Detailer kan även envändas till övriga material på bilen för en snabb rengjord finish. Sprayet är superbra till cabriolet, speciellt canvas material men även vinyl. Detta är också bra till kromfälgar/övrigt krom.

CSI-Nu Tire Lotion (62208)

CSI-Nu Tire lotion ett vattenbaserat medel som man gnider in på däcken med hjälp av en svamp. Man låter det sitta på i cirka 10 minuter innan man sedan torkar bort överflöd (om det behövs) med hjälp av en fiberduk från CSI. Ytan blir som ny.
Framförallt skapas inga torrsprickor i däcket. Detta är speciellt vanligt på fordon som används mycket under sommarhalvåret. CSI-Nu Tire lotion är mycket bra till bl.a husbilar, klassiska bilar samt allt som har med gummi/vinyl att göra.

CSI- Q7 Clay (622071)

Använd CSI-Q7 Clay ihop med Detailer. Applicera Detailer i behållaren som Q7-Clay ligger i. Sedan gnuggar du på lacken där asfalt/insekter/kära har fastnat.
Mycket lättarbetat och väldigt effektivt.

Om Clearcoat Solutions (CSI)

Produkterna från CSI är framtagna i Californien och klarar därför av att användas direkt i solen. De är lätta att applicera och lätta att torka av. En riktig tidsbesparing om man jämför med många andra varumärken på marknaden idag. Vi har jobbat med många bilvårdsprodukter under våra 40 år och detta är den bästa produkt vi jobbat med både tidsmässigt, hållbarhetsmässigt och resultatmässigt.
Med specialanpassade pads och torkdukar från Clearcoat Solutions är jobbet en enkel match.
Lacken på din bil kommer mer till sin rätt om bilen blir polerad och vaxad regelbundet.
En tre stegs behandling med Clearcoat Solutions Inc håller i cirka 2 år. Produkterna går bra att använda på hela bilen, på alla material, tex på lister, plast m.m helt utan missfärgningar.
En perfekt bilvårdsprodukt att ha till din bil, helt enkelt!

Kontakta oss för beställning!