DÄCK & FÄLGAR

Lagerförda däck & fälgar

Vi är din pålitliga partner när det kommer till försäljning av både däck och fälgar. Med en gedigen erfarenhet sedan 2009 har HC Bil & Fälg Import etablerat sig som en förtroendeingivande leverantör av högkvalitativa produkter till bilentusiaster över hela Sverige.

Vår expertis sträcker sig bortom bara att importera och sälja – vi förstår vikten av att harmonisera däck och fälgar för att skapa den perfekta kombinationen för din bil. Vi lagerför fälgar från ledande varumärken som American Legend, Coys, Boyd Coddington, Ridler Wheels, Showwheels, Styled/Steel Wheel. Vi erbjuder  snabba och smidiga leveranser över hela Sverige med hjälp av DHL, med en genomsnittlig leveranstid på 3-5 dagar.

Vår djupa förståelse för storlek, bredd och ’ET’-mått är grundad i långvarig kunskap och erfarenhet. Vi erbjuder inte bara ett brett urval av fälgar, men även ett omfattande sortiment av tillbehör, inklusive hjulmuttrar i tum/mm storlekar och kromade ventiler, i både krom och svart för att komplettera och anpassa dina val.

Som en del av Super Däck-servicekedjan har vi även privilegiet att ha tillgång till Nordens största däckleverantör, Nordisk Däckimport. Detta möjliggör att vi inte bara kan erbjuda däck som är perfekt avstämda till våra befintliga fälgar, utan också att ta beställningar för specialanpassade däck enligt kundens önskemål.

Oavsett om du söker det senaste inom fälgdesign eller högpresterande däck, är HC Bil & Fälg Import här för att göra din fordonsupplevelse komplett.

Kontakta oss för expertvägledning och produkter av högsta kvalitet som är skräddarsydda för att passa din unika stil och körförhållanden.

Kontakta oss idag!

Kontaktuppgifter

Adress:

Fogsvansen 11, 247 32, S.Sandby

Telefon:

0708-490-729

Följ oss: